Zijn Bedrijfsafval Ypenburg ᐅ 14 MAKKELIJKE HACKS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je zult merken dat dit financieel gunstig is. Met vuil zo veel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Zijn Bedrijfsafval Ypenburg

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop de beste meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de container gooi je je al het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, en ruiten passen niet thuis in de rest restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren bezitten we de correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen die binnen ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen zouden vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Het is goed voor het milieu natuur en de geldtas.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook scheidt, er gaat telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom zo minimaal mogelijk te houden en je gaat opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Via vuil zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus zo weinig eventueel restafval over. In het restafvalcontainer werp je al de niet te recyclen afval die je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas passen geen in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de bedoeling vermeld producten nogmaals te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven tarieven voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de omvang van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. U vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige materialen uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Zijn Bedrijfsafval Ypenburg:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Zijn Bedrijfsafval Ypenburg

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen wat maat het goed bij je aansluit? Neem dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een extra legen of standaard een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Zo kom je naderhand geen voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Zijn Bedrijfsafval Ypenburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Zijn Bedrijfsafval Ypenburg

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op de gewenste locatie staan. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasafval bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door het ruimte en gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit verse materialen.

Komt daar bij je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor je glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit één bak met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij de container zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het veel kracht voor het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter een goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken maken we verschil tussen blank, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je je dossiers niet wil in het papierbak wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het document exact erin past. Wanneer de documenten al in de container zijn, krijgt niemand ze nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal de tijd bij om de bak te ledigen en de papier ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kan je de documenten in het bak gooien. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.