Zet Niets Bij De Afvalcontainer ➡️ 7 VERRASSENDE FEITJES

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus minimaal eventueel te bewaren en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Zet Niets Bij De Afvalcontainer

Selecteer bij het grootste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je restvuil. Binnen de restafvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen verder kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis in het container. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen welke binnen ondernemingen ontstaan. Dit stromen mogen meestal gescheiden verzameld worden. Dat is beter betreffende de leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval ook sorteert, er zal er altijd restafval aanwezig zijn. Poog dit afvalstroom zo minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze economisch voordelig is. Via afval dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus zo weinig mogelijk restafval over. Binnen de rest container gooi je je al het het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling omschreven producten weer te gebruiken indien het kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van de container en hoe vaak de container rolcontainer geledigd moet worden geraken. U vindt alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties los tijdens de verbranden die in minstens of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Zet Niets Bij De Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Zet Niets Bij De Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten welke grootte het beste bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of regulier een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers variëren per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere alternatieve container betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je later geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Zet Niets Bij De Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden van je afval tevens beter voor het het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Zet Niets Bij De Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw container op het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom vast dat je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie dan glazen te maken van verse materialen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasafval bij ons. Je heeft de selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent wij de bak komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Bij het bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er bij een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of contact .

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigt is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de de papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het document exact erin past. Als het papieren al in het bak zitten, krijgen ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eens in tijd bij voor het bak te ledigen en het documenten ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het container via het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kun jij de documenten in de bak werpen. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer is, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.