Zelf Wegbrengen Pmd Afval In Sittard 🔴 3 MAKKELIJKE TRUCS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom dus beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door vuil zo zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Zelf Wegbrengen Pmd Afval In Sittard

Kies uit van het grootste gamma afvalcontainers en koop het meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen het container werp je al het het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas thuishoren geen in de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken ons de juiste juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Die afvalstromen mogen meestal gescheiden opgehaald zijn. Dit is beter voor het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval tevens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Poog het stroom van afval zo beperkt mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door afval zo zoveel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo min toevallig overblijvend afval over. In de container gooi je al het het niet niet te recyclen afval welke je geen meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren geen in de afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het streefdoel beschreven producten opnieuw te benutten als dat mag.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De prijzen van containers afhankelijk afhangend van de afvalstroompje, de grootte van omvang van de afvalcontainer alsook hoevaak de afvalcontainer geledigd dient geraken. U vindt je alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene plaats staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen uit in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Zelf Wegbrengen Pmd Afval In Sittard:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Zelf Wegbrengen Pmd Afval In Sittard

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te schatten wat omvang het goed bij je past? Neem dan even contact op met een van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer legen of standaard een maatje ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Zelf Wegbrengen Pmd Afval In Sittard

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Zelf Wegbrengen Pmd Afval In Sittard

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je container op het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf sorteert, des te beter dat is voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door de ruimte en ook massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie dan glazen om te maken uit verse materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop het beste bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kies je op welke manier frequent wij het container komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn op één veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag wel er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het papier precies erin . Wanneer het documenten al binnen het container zijn, krijgt ze nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de tijdstip langs voor het container te legen en het documenten plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kun jij het papieren in de bak gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op vervoer is, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.