Zegwaardcontainerverhuur.Nl ➡️ 8 LUCRATIEVE TRUCS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Zegwaardcontainerverhuur.Nl

Selecteer uit het grootste grootste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de de container gooi je al de onrecyclebare afval die je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet binnen de afvalcontainer. Ook voor PMD verdelen hebben ons de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen die binnen firma’s voortkomen. Die stromingen zouden meestal afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is verbeterd aangaande het milieu en het portemonnee.

Wat kan er in zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal er telkens restafval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom dus minimaal toevallig te bewaren en je zal merken dat het geldelijk voordelig is. Met vuil zo zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de de container.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven artikelen opnieuw te aanwenden als het mag.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van afmeting van de container en hoe vaak de container container geledigd moet worden geraken. Je ontdekt alle prijzen op de de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Zegwaardcontainerverhuur.Nl:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Zegwaardcontainerverhuur.Nl

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten die grootte het beste bij je past? Pak dan even aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een extra lediging of regulier een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Zo raak je later nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Zegwaardcontainerverhuur.Nl

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van je afval tevens goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Zegwaardcontainerverhuur.Nl

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw container op de verlangde locatie staan. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom vast dat je je vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel als wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder kracht dan glaswerk om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit één bak van tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe frequent ons de bak zullen komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken we verschil tussen wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er bij één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het papier precies doorheen . Als de documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de tijdstip langs voor de container te legen en het documenten plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in het deksel kun je de papieren in het container werpen. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het transport gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.