Zeeland Afvalcontainers 🔴 9 VERBAZENDE TRUCS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje zo klein mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat deze economisch voordelig is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Zeeland Afvalcontainers

Selecteer van het grootste aanbod afvalcontainers en koop de beste beste container voor je je overblijvend afval. In de de afvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en ruiten horen niet in de het afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen hebben ons de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen dat bij ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen zouden vaak afzonderlijk opgehaald worden. Dit is goed voor de milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Probeer dit stroom van afval heel beperkt toevallig te behouden en je gaat merken dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel mogelijk toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo min eventueel overblijvend afval over. In de de container werp je al het de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en glas passen niet thuis in de de afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het de doel beschreven artikelen weer te benutten als dat het mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van rolcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer geledigd dient geraken. Jij vindt je elke prijzen op de tarievenpagina de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Restafval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen vrij tijdens de verbranding die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Zeeland Afvalcontainers:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Zeeland Afvalcontainers

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten welke omvang het goed bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten kennen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere verschillende bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Zeeland Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren mag je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Zeeland Afvalcontainers

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container op de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het volume en ook gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit een container met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kies je hoe vaak ons het container zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het papier precies erin past. Wanneer de papieren eenmaal in de container zijn, krijgt ze nog in . Onze bestuurder arriveert eens in de tijdstip bij om de bak ledigen en de papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun je de papieren in het container werpen. Je heeft de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.