Www Kliko Ede Afvalcombinatie ➡️ 3 OPZIENBARENDE ZAKEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel beperkt toevallig te behouden en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Door afvalstoffen heel veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Www Kliko Ede Afvalcombinatie

Selecteer bij de meest uitgebreide aanbod containers en koop de beste ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. In de rest container werp je reeds het niet niet te recyclen afval die je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben we de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen mogen vaak gescheiden verzameld zijn. Dat is beter betreffende het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook sorteert, er zal er steeds restafval blijven zijn. Tracht dit stroom van afval dus klein toevallig te bewaren en je zult zien dat dit geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen heel zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest container gooi je reeds de niet te recyclen afvalstoffen die je geen extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet in de rest container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel omschreven goederen opnieuw te benutten waar dat kan.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden geraken. Jij ontdekt elke tarieven op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Www Kliko Ede Afvalcombinatie:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Www Kliko Ede Afvalcombinatie

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen die grootte het goed bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een aanvullend lediging of regulier een grootte grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Www Kliko Ede Afvalcombinatie

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Www Kliko Ede Afvalcombinatie

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je container op de gewenste plek staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is gestopt Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor het milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het door het volume en massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht dan glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor glasafval

Bestel het beste containers voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de selectie van een bak met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent wij het bak zullen komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het veel kracht om glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het document precies erin . Als het papieren al in de container zitten, krijgen ze meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijdstip langs voor de container te legen en de documenten ter plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun je het documenten in de container gooien. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.