Www.Hengelo Afvalcontainers 🔥 3 VERBIJSTERENDE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje heel beperkt eventueel te behouden en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Via afval dus veel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Www.Hengelo Afvalcontainers

Selecteer van de ruimste aanbod containers en koop het beste rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare vuil die je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas passen geen in het afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden hebben wij het juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen die bij ondernemingen ontstaan. Deze stromingen zouden meestal apart ingezameld worden. Dat is verbeterd voor het leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je vuil eveneens sorteert, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom zo klein toevallig te bewaren en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Via afval heel veel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo min mogelijk overblijvend afval over. Binnen het container werp je reeds het niet te recyclen vuil die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen in het restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven artikelen nogmaals te benutten waar het lukt.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van afvalcontainers zijn hangt af van de stroom van afval, de grootte afmeting van afvalcontainer alsook hoevaak de container geleegd moet worden worden. Je ontdekt alle kosten op de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de talloze typen rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook diverse giftige materialen vrij in de verbranden die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Www.Hengelo Afvalcontainers:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Www.Hengelo Afvalcontainers

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal stappen.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten zakelijk afval en restafval beheer

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te ramen welke omvang het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw contact op met een van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een meer legen of standaard een formaat ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende bak aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor kom je achteraf geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Www.Hengelo Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Www.Hengelo Afvalcontainers

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker dat je jouw afval steeds weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel als we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de volume en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het heel veel kleiner kracht dan glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit een container met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kiest jij hoe vaak ons de container zullen komen legen. ons leveren de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groen en gemengd glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er bij één heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet wil in het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier exact doorheen . Wanneer het papieren al binnen de bak zitten, krijgen zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal tijd langs om de container te ledigen en het documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarin het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kun je het documenten in de bak werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op transport is, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.