Wielemaker Rolcontainer Schema 2e Pinksterdag 🔴 11 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom heel minimaal toevallig te houden en je zult opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Door afval zo veel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wielemaker Rolcontainer Schema 2e Pinksterdag

Selecteer uit de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de de ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de restafvalcontainer werp je al het onrecyclebare afval welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen in de de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren beschikken wij het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromingen welke binnen ondernemingen vrijkomen. Die stromingen kunnen meestal gescheiden opgehaald worden. Dit is beter voor het milieu milieu en het portemonnee.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil ook verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Poog het stroom van afval heel minimaal toevallig te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen dus zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je niet extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen binnen de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel vermeld producten opnieuw te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een container een container rolcontainer bedrijfsafval?

De prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de omvang van de container en hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geledigd dient zijn. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur belanden. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Wielemaker Rolcontainer Schema 2e Pinksterdag:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Wielemaker Rolcontainer Schema 2e Pinksterdag

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen die maat het beste bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je later niet voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Wielemaker Rolcontainer Schema 2e Pinksterdag

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Wielemaker Rolcontainer Schema 2e Pinksterdag

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Zo weet je dus zeker waar je je afval altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder als wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Los karton of ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasverval bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het door de ruimte en ook massa veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kunt dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glazen om te produceren van verse materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Bestel de beste containers voor het je glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze van één bak van 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent wij het container zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter een prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er op een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je archief niet in de het papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact doorheen . Als het papieren eenmaal in de bak zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eens in de tijdstip bij voor het container te ledigen en de papier ter plekke vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kun je de documenten in het bak gooien. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.