Wettelijke Afstand Afvalcontainer ☑️ 4 OPZIENBARENDE TIPS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog dit stroom van afval heel minimaal toevallig te behouden en je zult opmerken dat dit financieel gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wettelijke Afstand Afvalcontainer

Selecteer bij de grootste aanbod rolcontainers en bestel de de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de afvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis in de restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken wij de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die bij bedrijven vrijkomen. Dit afvalstromen kunnen vaak apart ingezameld worden. Het is beter betreffende het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er gaat steeds restafval blijven voorkomen. Poog deze stroom van afval heel beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat dit geldelijk gunstig is. Door vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel restvuil over. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis binnen het container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de doel omschreven goederen nogmaals te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container geleegd moet geraken. Jij ontdekt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je direct gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een algemene plaats staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Wettelijke Afstand Afvalcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Wettelijke Afstand Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen wat omvang het perfect bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor raak je later niet voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Wettelijke Afstand Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval tevens goed voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Wettelijke Afstand Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je container bij het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je dus vast waar je jouw afval altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel indien wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden neemt het door de ruimte en massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat je het nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel de beste bakken voor je glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit een container met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maand en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier frequent wij het container komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij de bewerken doen wij verschil onder blank, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er op één veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het papier exact erin . Als het papieren eenmaal in het container zijn, krijgen zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de tijdstip bij om het container ledigen en de papier plaats vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via het truck zelf wordt opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kun je de papieren in het container gooien. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.