Wat Moet Er In De Restafval 🔴 8 OPVALLENDE GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom dus minimaal eventueel te bewaren en je gaat merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Moet Er In De Restafval

Kies uit het grootste grootste gamma containers en bestel de beste meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. In de restafvalcontainer werp je al het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten passen geen binnen de rest container. Eveneens voor PMD sorteren beschikken wij het correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromingen die in bedrijven ontstaan. Deze stromen zouden dikwijls gescheiden opgehaald zijn. Het is beter voor het milieu leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook sorteert, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer deze stroom van afval zo klein eventueel te houden en je gaat zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo zo weinig toevallig restafval over. Binnen de rest container gooi je je reeds het niet te recyclen afval welke je geen verder kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen niet binnen de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven goederen opnieuw te gebruiken als dat lukt.

Wat kost een container een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van het stroom van afval, de omvang van container en hoe vaak de container rolcontainer ontleegd moet worden zijn. Jij vindt ieder prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Restafval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen uit tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Wat Moet Er In De Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Wat Moet Er In De Restafval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen die grootte het goed bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je later geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Wat Moet Er In De Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit je afval ook beter voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Wat Moet Er In De Restafval

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Los karton of ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glazen te maken van nieuwe materialen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit één bak van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en deze worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons het bak zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groene en bont glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er zijn op één veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet in de papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in het gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het document exact doorheen past. Wanneer de documenten al in het container zitten, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur komt eens tijd bij voor de bak legen en de papier plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het container door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kan je de documenten in de bak gooien. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.