Wat Mag Er In De Papier Container 🔥 12 VREEMDE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval zo beperkt mogelijk te houden en je gaat opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo mogelijk toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Mag Er In De Papier Container

Kies van het grootste meest uitgebreide aanbod containers en bestel de het meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. In de rest container gooi je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in de container. Eveneens omtrent PMD sorteren beschikken wij het juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen welke binnen bedrijven ontstaan. Deze stromingen kunnen meestal apart opgehaald worden. Dat is beter voor het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil ook scheidt, er gaat telkens restvuil blijven zijn. Probeer dit afvalstroom heel minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat het economisch voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo min mogelijk overblijvend afval over. In de rest container gooi je je al het de niet-recyclebare afval die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet in de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld goederen weer te benutten waar het kan.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van het afvalstroompje, de grootte van afmeting van de rolcontainer alsook hoevaak de container container geledigd moet worden worden. Jij ontdekt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van groene kracht. Restafval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen los gedurende de verbranden die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Wat Mag Er In De Papier Container:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Wat Mag Er In De Papier Container

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te schatten wat grootte het beste bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met één van onze experts. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een aanvullend leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve container neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Wat Mag Er In De Papier Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Wat Mag Er In De Papier Container

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je scheidt, des te goed dat zal zijn voor het milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook massa veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kan dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het heel veel kleiner kracht dan glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel het beste containers voor je glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit één container van 240 liters en met 900 liters. Er al een container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het document exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal in het container zitten, krijgen niemand zij meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip langs voor de bak te legen en het papier plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in de deksel kun je het papieren in de container werpen. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.