Wat Mag Bij Restafval 🔴 4 VERBORGEN TIPS

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te houden en je zult opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Mag Bij Restafval

Kies uit van het grootste grootste aanbod containers en koop de beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het afvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afval dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en vensterglas passen geen in het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen beschikken ons de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromingen die in ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen zouden meestal gescheiden verzameld geraken. Het is verbeterd betreffende het milieu milieu en het portemonnee.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afval ook verdeelt, er gaat altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval heel klein eventueel te houden en je zal merken dat deze financieel gunstig is. Met afvalstoffen dus veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo min mogelijk restafval over. In de de restafvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afvalstoffen dat je geen extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen in de container.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven artikelen weer te benutten indien dat het mag.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van de rolcontainer en hoe vaak de container container geleegd dient zijn. Jij vindt je elke prijzen op de tarievenpagina de.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties uit in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Wat Mag Bij Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Wat Mag Bij Restafval

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen welke maat het perfect bij je aansluit? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of standaard een grootte groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Wat Mag Bij Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook in kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien is het apart houden van je vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Wat Mag Bij Restafval

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je je afval altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los karton of ander papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat is voor het milieu en ook je geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat je de nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit één container van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er al een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak wij de container zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil onder wit, bruine, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waarin het document exact erin . Wanneer de papieren eenmaal in het bak zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur komt eens tijdstip bij om de bak legen en het papier plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kan jij het papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.