Wat Kost Archiefvernietiging Groningen ☑️ 9 OPZIENBARENDE HACKS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je gaat merken dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Kost Archiefvernietiging Groningen

Kies uit bij de ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de beste ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de afvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en ruiten passen geen binnen de rest container. Tevens voor PMD scheiden beschikken wij de juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen die in ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen mogen dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Het is goed voor de leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil eveneens scheidt, er zal er telkens restafval voortdurend voorkomen. Tracht dit afvalstroom zo minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat het geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen heel zoveel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. In de de afvalcontainer gooi je reeds de onrecyclebare vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen geen binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromingen mogelijk mogelijk te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld artikelen weer te benutten waar het mag.

Wat kost een een container voor container voor?

De tarieven voor de containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van rolcontainer alsook hoevaak de afvalcontainer ontleegd moet worden. U ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een publieke plek staat. Je gaat uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige materialen vrij tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Wat Kost Archiefvernietiging Groningen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Wat Kost Archiefvernietiging Groningen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen welke maat het beste bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra legen of regulier een grootte grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo ben je achteraf nooit voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Wat Kost Archiefvernietiging Groningen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Wat Kost Archiefvernietiging Groningen

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Zo weet je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je sorteert, des te beter dat is voor de milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het vanwege de volume en massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het heel veel kleiner kracht dan glazen om te maken uit verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je de aantal bakken makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er al een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak wij de bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er bij één veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het document precies doorheen . Als de documenten eenmaal in de bak zijn, krijgt ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijd bij voor de bak te ledigen en het documenten ter plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de container door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op transport is, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.