Wat Is De Afkorting Van Ondergrondse Afvalcontainer 🔥 9 VERBAZENDE TIPS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog het stroom van afval heel klein toevallig te behouden en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Is De Afkorting Van Ondergrondse Afvalcontainer

Kies van het meest uitgebreide assortiment containers en bestel de het meest geschikte container geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest container werp je al de niet-recyclebare afval welke je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet in de container. Ook voor PMD sorteren bezitten wij het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen dat binnen bedrijven voortkomen. Deze stromingen zouden meestal afzonderlijk ingezameld worden. Dit is verbeterd voor het milieu en de geldbeugel.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er telkens restafval voortdurend zijn. Tracht deze afvalstroompje dus klein toevallig te houden en je zult opmerken dat deze financieel voordelig is. Met afval dus veel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel min eventueel restafval over. In de restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel vermeld artikelen nogmaals te benutten indien het lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers zijn afhangend van het afvalstroompje, de grootte grootte van de rolcontainer alsook hoe vaak de de afvalcontainer geledigd dient worden. Jij vindt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen los tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Wat Is De Afkorting Van Ondergrondse Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Wat Is De Afkorting Van Ondergrondse Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te schatten wat grootte het goed bij je past? Haal dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo raak je naderhand niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Wat Is De Afkorting Van Ondergrondse Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van je afval tevens beter voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Wat Is De Afkorting Van Ondergrondse Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je dus zeker waar je jouw afval altijd weg kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder indien wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Los karton of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, des te goed dat het is ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege de ruimte en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel uit besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze van één container van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij het bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er bij een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet wil in het papierbak wilt gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waar het document exact erin past. Wanneer de papieren eenmaal binnen het container zitten, krijgen ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijd langs om de bak te legen en het papier plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kun jij de documenten in het container gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.