Wat In De Plastic Container ☑️ 13 SCHOKKENDE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je zult merken dat het economisch voordeelgevend is. Via afval heel mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat In De Plastic Container

Selecteer bij de ruimste assortiment containers en bestel de het meest geschikte container geschikt voor je restafval. In de het afvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet thuis in de restafvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen bezitten ons de correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor alle afvalstromingen dat binnen ondernemingen voortkomen. Deze stromen mogen meestal apart verzameld zijn. Het is verbeterd voor de leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval eveneens sorteert, er gaat altijd restafval aanwezig voorkomen. Probeer deze stroom van afval zo minimaal toevallig te houden en je gaat zien dat dit financieel voordeelgevend is. Door vuil zo mogelijk mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare afvalstoffen die je niet extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet in de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel vermeld artikelen nogmaals te aanwenden indien het kan.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroompje, de omvang van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. Jij ontdekt alle prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen los in de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Wat In De Plastic Container:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Wat In De Plastic Container

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen wat grootte het perfect bij je past? Haal dan snel contact op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Zo raak je later geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Wat In De Plastic Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook goed voor het het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Wat In De Plastic Container

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw container op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, des te goed dat het is voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de ruimte en ook gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent ons het container zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het veel kracht om glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij de bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er op een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier exact erin . Wanneer de papieren al in het container zijn, krijgt ze nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijd langs voor de bak ledigen en de papier plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kan jij de papieren in het bak werpen. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.