Wat Hoort Er Bij Restafval ᐅ 7 VERRASSENDE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval zo klein eventueel te behouden en je gaat merken dat deze financieel voordelig is. Via afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Hoort Er Bij Restafval

Kies van de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en koop het ideale rolcontainer voor je je restafval. In de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil welke je geen extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas horen niet binnen de rest container. Tevens omtrent PMD verdelen hebben ons de juiste geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen dat binnen firma’s ontstaan. Die stromen zouden vaak afzonderlijk verzameld zijn. Het is verbeterd voor het milieu natuur en de portemonnee.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroom zo klein mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze financieel voordelig is. Via afval heel mogelijk eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo min mogelijk restvuil over. In de de rest container werp je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat de bedoeling vermeld producten weer te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven van rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van container en hoevaak hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd dient geraken. U ontdekt elke tarieven op de de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties los in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Wat Hoort Er Bij Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Wat Hoort Er Bij Restafval

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te bepalen welke grootte het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren kennis met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer legen of standaard een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo raak je achteraf nooit voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Wat Hoort Er Bij Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Wat Hoort Er Bij Restafval

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je dus zeker waar je jouw afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving minder indien wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de volume en massa heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met flexibele contracten waardoor jij het nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de afval kies jij op welke manier frequent ons de container zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen wij verschil onder blank, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op een veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in de de vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het document exact erin . Als de papieren eenmaal binnen het container zijn, krijgt ze nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de tijdstip bij om de container te legen en de papier ter plaats vernielen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het bak door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kan jij het documenten in de container gooien. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het transport is, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.