Wat Hoort Bij Pmd Afval In Houten ᐅ 3 ONTHULLENDE HACKS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te houden en je zal zien dat dit geldelijk voordelig is. Door vuil dus zoveel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Hoort Bij Pmd Afval In Houten

Selecteer bij het ruimste gamma afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer voor je je restvuil. In de rest afvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval welke je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas horen niet thuis binnen het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben ons de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen die in ondernemingen vrijkomen. Die afvalstromen zouden meestal afzonderlijk ingezameld worden. Dat is verbeterd aangaande de milieu en het geldtas.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er gaat steeds restvuil aanwezig voorkomen. Poog deze stroom van afval dus klein mogelijk te behouden en je zal merken dat het geldelijk gunstig is. Met afval zo veel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel minimaal toevallig restafval over. In de rest container werp je reeds het onrecyclebare afval die je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het streefdoel omschreven goederen weer te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container een container rolcontainer voor?

De kosten voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroompje, de afmeting van de container alsook hoevaak de container container geledigd dient worden. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties vrij tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het milieu belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Wat Hoort Bij Pmd Afval In Houten:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Wat Hoort Bij Pmd Afval In Houten

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen die maat het goed bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een extra lediging of regulier een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier kom je achteraf geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Wat Hoort Bij Pmd Afval In Houten

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Wat Hoort Bij Pmd Afval In Houten

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je container bij het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege het ruimte en ook massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit keuze uit één container van 240 liters en ook van 900 liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak ons het container komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken we verschil onder wit, bruin, groene en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet in het papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het papier precies erin past. Als het documenten eenmaal in het container zijn, krijgt ze meer bij . Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijdstip langs voor de bak legen en de papier plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het container door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan jij het papieren in het container gooien. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.