Wat Behoort Tot Het Grof Restafval 🔥 10 OPMERKELIJKE TRUCS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit stroom van afval zo minimaal mogelijk te houden en je zal zien dat het geldelijk gunstig is. Met vuil dus zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Behoort Tot Het Grof Restafval

Kies uit bij het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop de ideale container geschikt voor je restvuil. In de het container werp je al de niet te recyclen vuil die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen in de het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben wij de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromingen die in ondernemingen voortkomen. Dit stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Het is goed voor het natuur en het portemonnee.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht dit stroom van afval zo klein eventueel te behouden en je zal zien dat het financieel gunstig is. Via afval dus zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig restafval over. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen afval welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis in het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel beschreven goederen opnieuw te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de containers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container container geleegd dient worden. U ontdekt alle prijzen op de.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbranden die in meer of mindere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Wat Behoort Tot Het Grof Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Wat Behoort Tot Het Grof Restafval

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten wat omvang het perfect bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een aanvullend leegmaken of standaard een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere bak betaalt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Zo kom je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Wat Behoort Tot Het Grof Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Wat Behoort Tot Het Grof Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd dient te zijn. Zo weet je dus vast waar je jouw afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop het beste containers voor je glasafval bij ons. Je hebt de keuze van een container met 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er al één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent wij het bak komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost veel energie om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we verschil onder blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het document exact erin past. Wanneer de documenten eenmaal in het container zitten, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in de zoveel tijd langs voor het container legen en het documenten plekke vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan je het documenten in de bak werpen. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.