Wanneer Wordt Mijn Container Geleegd 🔴 4 ONTHULLENDE HACKS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom heel klein toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat deze financieel gunstig is. Door afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wanneer Wordt Mijn Container Geleegd

Kies bij het grootste aanbod containers en koop het meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. In de rest restafvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare vuil die je niet meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren geen in de rest container. Ook betreffende PMD scheiden beschikken we het juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende elke afvalstromen welke bij firma’s voortkomen. Deze afvalstromen zouden meestal apart opgehaald zijn. Het is beter aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met vuil zo mogelijk mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel min eventueel overblijvend afval over. Binnen de container gooi je al het het onrecyclebare afval welke je geen extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen geen binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel beschreven artikelen weer te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container geleegd dient worden. Jij vindt je elke prijzen op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de vele soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het milieu komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Wanneer Wordt Mijn Container Geleegd:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Wanneer Wordt Mijn Container Geleegd

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen welke omvang het goed bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde andere container aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect helder is. Zo raak je later nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Wanneer Wordt Mijn Container Geleegd

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden van je vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Wanneer Wordt Mijn Container Geleegd

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder als wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het vanwege de volume en ook gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kan dus flink besparen op je afvalkosten. Het is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je de aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er al één glascontainer startend bij €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kies jij op welke manier vaak ons de bak zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas te maken uit verse materialen. Glasafval is echter één prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij het bewerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er bij één veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of verbinding .

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waarin het papier precies doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgen ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijd bij voor het container te legen en het papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun je het papieren in het container gooien. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.