Wanneer Legen Ze Glascontainers ✔️ 5 OPZIENBARENDE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom zo minimaal toevallig te houden en je zult zien dat het geldelijk gunstig is. Door vuil zo zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wanneer Legen Ze Glascontainers

Selecteer van het grootste gamma rolcontainers en bestel het beste rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de container gooi je al de niet te recyclen vuil die je niet extra kan scheiden. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet binnen het container. Ook betreffende PMD verdelen bezitten we de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromingen die binnen firma’s vrijkomen. Die afvalstromen zouden dikwijls apart verzameld zijn. Dit is beter betreffende het milieu milieu en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer het stroom van afval heel minimaal mogelijk te behouden en je gaat merken dat het financieel voordelig is. Door vuil dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal eventueel restvuil over. In de container gooi je je reeds het niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet in de de container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel beschreven producten opnieuw te gebruiken waar dat kan.

Wat kost een een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de containers afhankelijk afhankelijk van de de stroom van afval, de omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet worden geraken. U vindt ieder prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandbestendig, handig als de bak op een publieke plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige substanties vrij in de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Wanneer Legen Ze Glascontainers:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Wanneer Legen Ze Glascontainers

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te schatten die grootte het beste bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Op deze manier raak je naderhand geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Wanneer Legen Ze Glascontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval ook goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Wanneer Legen Ze Glascontainers

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. U beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel als we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het door de volume en ook gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasafval bij ons. Jij hebt de keuze van een container met 240 liters en met negenhonderd liters. Er is is reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent wij het bak zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het veel energie voor het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er op een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het document precies doorheen . Als de documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgt niemand ze nog in handen. Onze bestuurder komt eens in de zoveel tijd langs om de container legen en de papier ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je de papieren in het bak gooien. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.