Wanneer De Bedrijfsafval Bakken ᐅ 5 VERBIJSTERENDE TRUCS

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval heel minimaal eventueel te bewaren en je zal zien dat het economisch voordeelgevend is. Met afval dus zoveel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wanneer De Bedrijfsafval Bakken

Kies uit het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de container werp je al de niet-recyclebare afval dat je geen meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen in de rest afvalcontainer. Ook voor PMD verdelen hebben wij de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen welke bij firma’s vrijkomen. Die stromingen mogen meestal gescheiden ingezameld geraken. Dit is goed aangaande het natuur en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens sorteert, er zal er altijd overblijvend afval blijven zijn. Probeer deze afvalstroom dus beperkt eventueel te houden en je zult opmerken dat het financieel voordelig is. Door afval dus zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over. In het container gooi je al de niet te recyclen vuil dat je geen verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet in het afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel doel omschreven producten opnieuw te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geledigd moet geraken. Je vindt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit in de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Wanneer De Bedrijfsafval Bakken:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Wanneer De Bedrijfsafval Bakken

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te ramen wat maat het goed bij je aansluit? Pak dan snel contact op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een extra lediging of regulier een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Zo kom je later niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Wanneer De Bedrijfsafval Bakken

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van je vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Wanneer De Bedrijfsafval Bakken

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder indien we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht dan glazen om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor je glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van een bak met tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en dit wordt gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest je hoe frequent wij de bak zullen komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het veel kracht voor het het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Bij de verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet in de papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waar het papier precies doorheen . Wanneer het documenten al binnen de bak zijn, krijgen niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijdstip langs voor de bak ledigen en het papier ter plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kun je de papieren in het bak gooien. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.