Wageningen Crocusstraat Afvalcontainer 🔴 10 SNELLE ZAKEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Probeer het stroom van afval zo minimaal toevallig te houden en je zult merken dat het economisch gunstig is. Via afval zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wageningen Crocusstraat Afvalcontainer

Kies bij de ruimste aanbod rolcontainers en koop de ideale container voor je je restvuil. In de de afvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afval die je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas horen geen in de het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen welke bij bedrijven ontstaan. Deze stromen kunnen meestal apart ingezameld zijn. Het is verbeterd aangaande de leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je vuil eveneens sorteert, er zal er steeds restafval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom heel klein toevallig te houden en je gaat zien dat het economisch gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. Binnen de rest container gooi je je al de niet-recyclebare vuil die je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet binnen de rest container.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling beschreven producten weer te gebruiken indien het kan.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven van containers afhankelijk hangt af van de de stroom van afval, de grootte omvang van de container alsook hoe vaak de de container container geleegd dient zijn. Je ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een publieke plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los gedurende de verbranding die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Wageningen Crocusstraat Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Wageningen Crocusstraat Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen welke maat het goed bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer legen of standaard een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere bak betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect helder is. Hierdoor raak je naderhand niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Wageningen Crocusstraat Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis ook goed voor het het milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Wageningen Crocusstraat Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je je afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat is voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het vanwege de ruimte en ook massa veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel minder energie dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze van een container met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het container komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er op een veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het papier exact erin past. Als de papieren al binnen de container zijn, krijgen niemand ze nog in . Onze chauffeur arriveert eens de tijdstip bij om de bak legen en het documenten ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin de container via het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun jij het papieren in de bak gooien. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.