Waar Wordt Restafval Grijze Bak Katwijk Gebracht ✔️ 7 OPZIENBARENDE WEETJES

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroom zo klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus mogelijk mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Waar Wordt Restafval Grijze Bak Katwijk Gebracht

Selecteer bij het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en koop de ideale container voor je restvuil. Binnen het afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afval die je geen meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet in de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten we de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen die in ondernemingen voortkomen. Deze stromen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is goed aangaande het milieu milieu en de geldtas.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus klein mogelijk te behouden en je zult zien dat deze financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over. In de de afvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afval die je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis binnen het container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel omschreven goederen weer te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte grootte van de rolcontainer en hoevaak de container geledigd container ontleegd moet worden worden. Je ontdekt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de container op een algemene locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Waar Wordt Restafval Grijze Bak Katwijk Gebracht:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Waar Wordt Restafval Grijze Bak Katwijk Gebracht

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te bepalen die grootte het perfect bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf geen voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Waar Wordt Restafval Grijze Bak Katwijk Gebracht

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens beter voor de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Waar Wordt Restafval Grijze Bak Katwijk Gebracht

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde plek staan. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaat uit flessen, potten en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder energie dan glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Komt er op je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je het aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel het beste containers voor het je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze van een container met 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kiest jij hoe frequent ons het bak komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er bij een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij dus best goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier exact erin past. Als de papieren al binnen het bak zijn, krijgen niemand zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in zoveel tijdstip langs voor de bak legen en de papier plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin het container door de truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kun jij de documenten in het bak gooien. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het vervoer is, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.