Waar Eindigt Restafval 🔥 11 SIMPELE WEETJES

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroom zo beperkt toevallig te bewaren en je zal opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Door afval heel zoveel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Waar Eindigt Restafval

Selecteer uit het ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de ideale afvalcontainer voor je restvuil. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afval dat je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis in de container. Eveneens voor PMD verdelen bezitten wij de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen dat in firma’s voortkomen. Dit stromen zouden meestal gescheiden opgehaald worden. Dit is beter voor het milieu leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil eveneens scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Poog deze stroom van afval zo klein mogelijk te behouden en je zult merken dat het financieel gunstig is. Via vuil zo zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over. In de de rest afvalcontainer werp je al het onrecyclebare vuil dat je geen extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet in de de rest restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. In het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld producten opnieuw te gebruiken als dat lukt.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de afmeting van de container en hoevaak de container afvalcontainer ontleegd dient zijn. U vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Waar Eindigt Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Waar Eindigt Restafval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten die grootte het goed bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je later niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Waar Eindigt Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers aanbod met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Waar Eindigt Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je je vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe beter dat is voor de milieu en je geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en massa veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het veel kleiner kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit één container met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de afval kies jij hoe frequent wij het bak zullen komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen een prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij het bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kan er op één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je archief niet wil in de het papierbak wilt gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het document precies erin past. Als de papieren al binnen de bak zijn, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eens de tijd bij om de container te legen en de documenten plaats vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container door de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kun je de documenten in de bak gooien. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.