Vuilniscontainers Amsterdam 🔥 5 VERBAZENDE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval zo klein mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Door vuil zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vuilniscontainers Amsterdam

Kies bij de meest uitgebreide gamma containers en koop de meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen vuil die je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen niet in de de restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen beschikken we het correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen die in ondernemingen ontstaan. Dit stromen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Het is goed betreffende het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoezo prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroom heel minimaal toevallig te behouden en je zult merken dat het geldelijk gunstig is. Via afval zo zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afval die je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen in het afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel vermeld producten opnieuw te benutten als het kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van container en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer geledigd moet worden. Jij ontdekt elke kosten op de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de bak op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar zowaar 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige substanties vrij tijdens de verbranding die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Vuilniscontainers Amsterdam:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Vuilniscontainers Amsterdam

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te schatten wat grootte het perfect bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je één keer een meer legen of regulier een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de containers wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Vuilniscontainers Amsterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden van je afval tevens beter voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Vuilniscontainers Amsterdam

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel als we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, des te goed dat is voor de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het door het ruimte en ook gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kan daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder energie dan glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie van één container van tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is is al een glascontainer startend bij €13 elke maand en deze worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent wij het container komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn op een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de het papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het document precies erin . Wanneer het documenten eenmaal in de bak zitten, krijgen zij nog in handen. Onze bestuurder komt eens tijdstip langs om het bak legen en de papier ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in het deksel kan jij de documenten in het bak werpen. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.