Vuilnisauto Rolcontainer ☑️ 6 OPMERKELIJKE ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval heel beperkt toevallig te bewaren en je zult opmerken dat dit economisch gunstig is. Via afval heel mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vuilnisauto Rolcontainer

Kies uit bij de meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de het ideale container geschikt voor je restvuil. In het container gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas horen geen in de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken we de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen welke in ondernemingen ontstaan. Deze afvalstromen mogen dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Dat is goed betreffende de leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval tevens scheidt, er zal er telkens restvuil aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval zo klein eventueel te behouden en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Door afvalstoffen dus zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo minimaal toevallig restafval over. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen vuil dat je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen de container.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld artikelen nogmaals te gebruiken indien het lukt.

Wat kost een container een container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de containers zijn hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet zijn. U vindt je ieder kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar liefst een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit in de verbranden die in meer of mindere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Vuilnisauto Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Vuilnisauto Rolcontainer

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te ramen wat omvang het beste bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor kom je naderhand niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Vuilnisauto Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis ook beter voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Vuilnisauto Rolcontainer

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je container op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je je afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het door het volume en gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Koop de beste containers voor het je glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze uit één container met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de afval kiest jij op welke manier frequent ons het bak komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het veel kracht om het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij het bewerken maken we verschil onder blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet in de papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier exact doorheen . Als de documenten al binnen de bak zijn, krijgt zij meer in . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd langs om de bak legen en de papier ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kan je het papieren in het container werpen. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op het transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.