Vuilcontainer Bestellen ☑️ 6 MAKKELIJKE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom dus klein toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat dit economisch voordelig is. Door afval heel zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vuilcontainer Bestellen

Kies uit bij het grootste grootste assortiment rolcontainers en bestel de het beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In het container werp je al het de onrecyclebare afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en ruiten horen niet in de het restafvalcontainer. Ook voor PMD sorteren hebben we de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromingen die binnen bedrijven vrijkomen. Die stromingen kunnen meestal afzonderlijk verzameld zijn. Dat is beter voor het natuur en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afval eveneens scheidt, er zal er telkens restafval aanwezig zijn. Poog dit afvalstroompje dus beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat dit geldelijk voordelig is. Met afval dus veel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over. In de rest restafvalcontainer gooi je al het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen geen in de de container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven producten nogmaals te benutten indien het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte grootte van de rolcontainer alsook hoe vaak de rolcontainer geledigd moet worden zijn. Je ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen vrij tijdens de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Vuilcontainer Bestellen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Vuilcontainer Bestellen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten die maat het beste bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve container betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je naderhand geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Vuilcontainer Bestellen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit je afval ook goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Vuilcontainer Bestellen

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw container bij het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het door de volume en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan één container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van een bak met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak wij de bak komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht om glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken wij verschil onder wit, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij een veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het papier exact doorheen past. Wanneer de papieren al in het container zitten, krijgen niemand zij meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens tijdstip bij voor de bak te legen en het documenten ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak door de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kan je het papieren in de container gooien. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer is, loopt jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.