Vuilcontainer Amsterdam 🔥 14 OPMERKELIJKE FEITEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom zo minimaal toevallig te houden en je zal merken dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil heel mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vuilcontainer Amsterdam

Kies bij het grootste ruimste gamma rolcontainers en bestel de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de rest container werp je al het het niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet binnen de container. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten ons de juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam voor elke afvalstromen dat in ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen zouden vaak afzonderlijk opgehaald worden. Dit is beter betreffende het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil tevens sorteert, er gaat telkens restvuil aanwezig zijn. Poog deze stroom van afval dus beperkt eventueel te behouden en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Door afval zo veel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min eventueel restvuil over. In het restafvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de de afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven artikelen weer te aanwenden als het kan.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van containers afhankelijk afhankelijk van het stroom van afval, de grootte afmeting van de container en hoevaak hoevaak de rolcontainer geledigd dient geraken. U vindt je elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Vuilcontainer Amsterdam:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Vuilcontainer Amsterdam

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te ramen die maat het perfect bij je aansluit? Haal dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra lediging of regulier een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde andere rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je achteraf niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Vuilcontainer Amsterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buiten staan, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval ook beter voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Vuilcontainer Amsterdam

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je container op de gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw afval altijd weg kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het is voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht veel plaats in het bedrijfsafval in. Jij kunt dus heel besparen op je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie dan glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je de aantal containers makkelijk verandert.

De juiste container voor het glasafval

Bestel de beste containers voor je glasverval op onze dienst. Je hebt de selectie van één container met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier vaak ons de container komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groene en ook bont glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de papierbak wilt gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier precies erin past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in zoveel tijdstip bij om de container legen en het documenten ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kan je het papieren in de bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.