Vrc Rolcontainers 🔴 8 OPMERKELIJKE TRUCS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Poog dit stroom van afval dus beperkt mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Met afval dus veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vrc Rolcontainers

Kies uit bij het ruimste gamma afvalcontainers en koop de beste container voor je overblijvend afval. In de de container werp je reeds het niet-recyclebare vuil die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, swill, en ruiten passen niet in de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben ons de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen welke bij firma’s voortkomen. Die afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld worden. Dit is verbeterd betreffende het milieu milieu en de geldtas.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er gaat altijd restafval aanwezig zijn. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te behouden en je zult merken dat dit geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen heel zoveel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus min toevallig restafval over. In de het afvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare vuil dat je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen de rest container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het bedoeling vermeld artikelen nogmaals te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom stroom van afval, de omvang van container alsook hoe vaak de de container container geleegd moet geraken. U ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los in de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Vrc Rolcontainers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Vrc Rolcontainers

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten wat omvang het perfect bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wens je een keer een extra leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het essentieel dat dit helder is. Hierdoor kom je naderhand niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Vrc Rolcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Vrc Rolcontainers

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker dat je jouw afval altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Los karton of ander papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder het te splitsen pakt het door de ruimte en gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Je kunt dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder kracht dan glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor je de aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit een bak met 240 liters en met 900 liter. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kies jij op welke manier vaak wij het container komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen we verschil tussen blank, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de het vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het document precies erin . Wanneer de papieren eenmaal in het bak zitten, krijgen niemand zij meer in . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijdstip bij om de bak te legen en de documenten plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kun je het papieren in de container gooien. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.