Voorsluijs Containers ➡️ 6 ONTHULLENDE HACKS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het economisch voordelig is. Via vuil zo mogelijk toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Voorsluijs Containers

Selecteer van de ruimste aanbod containers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de de restafvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare vuil die je niet meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis in de het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken we de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Deze stromen mogen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dit is beter betreffende het milieu en de geldtas.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval eveneens verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus beperkt eventueel te bewaren en je zal opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer werp je al het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel beschreven producten weer te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroompje, de afmeting van de container en hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden worden. Je vindt je ieder prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen uit in de verbranding die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Voorsluijs Containers:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Voorsluijs Containers

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen welke omvang het goed bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere verschillende container neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf nooit voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Voorsluijs Containers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Voorsluijs Containers

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak het container geledigd dient te worden. Zo weet je daarom zeker dat je jouw afval steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu veel indien we afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat is ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege de ruimte en ook gewicht veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan één glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes qua drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit een bak met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er al één glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak ons de bak zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groene en bont glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er zijn op één veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of contact .

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het papier exact doorheen past. Als het papieren eenmaal in de container zijn, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eens de zoveel tijd langs voor het container te legen en de documenten plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in het deksel kun jij de papieren in de container gooien. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.