Vliko Rolcontainer Legen 🔴 15 BEWEZEN GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval zo klein eventueel te behouden en je zal merken dat deze financieel voordelig is. Door vuil heel veel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vliko Rolcontainer Legen

Selecteer van de ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de beste beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de rest container gooi je je reeds het niet niet te recyclen afval welke je niet extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen in de rest restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben wij het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen die bij bedrijven ontstaan. Deze stromingen kunnen meestal afzonderlijk opgehaald worden. Dat is beter aangaande de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te bewaren en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus minimaal toevallig restafval over. In het container gooi je je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen het afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven goederen opnieuw te aanwenden waar het mag.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van containers zijn hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van de container alsook hoe vaak de rolcontainer geledigd moet worden worden. Jij vindt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de vat op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse giftige stoffen los tijdens de verbranden die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Vliko Rolcontainer Legen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Vliko Rolcontainer Legen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten die omvang het goed bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of standaard een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor raak je naderhand niet voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Vliko Rolcontainer Legen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval tevens goed voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Vliko Rolcontainer Legen

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden neemt het door het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor je glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit een container van tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies je hoe frequent ons de container zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er op een veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies erin . Als de papieren eenmaal in het bak zitten, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijd langs om het container legen en de documenten plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container door het truck zelf is opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kun jij het documenten in het container gooien. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het vervoer is, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.