Vertrouwelijke Archiefvernietiging ☑️ 11 BEWEZEN GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval dus klein mogelijk te houden en je zult opmerken dat dit economisch voordelig is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vertrouwelijke Archiefvernietiging

Selecteer van het meest uitgebreide assortiment containers en koop het meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afval die je geen verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en glas passen geen in de de container. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken we de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen welke binnen bedrijven ontstaan. Die afvalstromen kunnen meestal apart verzameld geraken. Dit is goed aangaande het milieu leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil eveneens verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven zijn. Poog deze afvalstroom zo klein toevallig te bewaren en je zult merken dat het economisch voordelig is. Door vuil dus zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min toevallig overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas passen geen in de de restafvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel vermeld producten opnieuw te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor afvalcontainers zijn hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van de container alsook hoe vaak de container geledigd rolcontainer geleegd dient geraken. Je vindt ieder prijzen op de de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame energie. Restafval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los tijdens de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Vertrouwelijke Archiefvernietiging:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Vertrouwelijke Archiefvernietiging

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te schatten welke maat het goed bij je aansluit? Neem dan snel contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalstromen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of regulier een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier ben je later nooit voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Vertrouwelijke Archiefvernietiging

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Vertrouwelijke Archiefvernietiging

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container op de verlangde locatie staan. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder minder als we afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat is voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Komt er op je bedrijf veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat je de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop het beste bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit een bak met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent ons het container komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één goede basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Bij het bewerken doen we onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er zijn op een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de de papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het document exact erin . Wanneer de papieren al binnen de container zijn, krijgt niemand zij nog in handen. Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijdstip bij om de container legen en het papier ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij de documenten in de bak werpen. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.