Verschillende Rolcontainers 🔥 11 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom heel klein mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel mogelijk toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Verschillende Rolcontainers

Selecteer bij het grootste ruimste assortiment rolcontainers en koop het beste afvalcontainer voor je restafval. In de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen niet thuis binnen het restafvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen bezitten ons het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen dat in bedrijven ontstaan. Dit stromen mogen vaak gescheiden verzameld zijn. Het is beter voor het natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er steeds restafval aanwezig zijn. Poog dit stroom van afval zo klein toevallig te houden en je zal merken dat dit financieel voordelig is. Via vuil zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo min toevallig overblijvend afval over. In het afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval dat je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas horen geen in de het container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel omschreven producten nogmaals te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor prijzen van containers zijn afhankelijk afhangend van de het afvalstroom, de grootte van omvang van container alsook hoe vaak de container geledigd rolcontainer ontleegd dient zijn. Je vindt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige substanties uit in de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Verschillende Rolcontainers:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Verschillende Rolcontainers

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten welke grootte het goed bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een extra legen of regulier een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de bakken variëren per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve container neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Verschillende Rolcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Verschillende Rolcontainers

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat is voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door de volume en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast kost het veel minder energie dan glazen om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor je glasafval op ons. Je hebt de keuze uit keuze uit één bak met 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kies jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groene en ook bont glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigt is. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet in het papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het papier precies erin past. Als het papieren al binnen het bak zitten, krijgt zij meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijd bij om het bak te legen en de documenten ter plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun je het papieren in de bak werpen. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.