Vermindering Restafval Middelburg ✔️ 8 BEWEZEN HACKS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval zo beperkt mogelijk te houden en je zult zien dat deze financieel voordelig is. Door vuil zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vermindering Restafval Middelburg

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop het meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen het container gooi je al het niet onrecyclebare afval dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in het container. Ook betreffende PMD verdelen bezitten ons de juiste correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat in ondernemingen ontstaan. Dit stromingen kunnen meestal afzonderlijk verzameld worden. Dat is verbeterd betreffende de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afval eveneens verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht het afvalstroompje zo klein mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat dit financieel voordelig is. Door afval heel veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus min toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest container werp je reeds de niet-recyclebare vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen geen in de afvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel beschreven artikelen weer te gebruiken als het lukt.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van de container en hoe vaak de container geleegd moet worden zijn. U vindt je alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het milieu komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Vermindering Restafval Middelburg:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Vermindering Restafval Middelburg

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval beheer

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan opteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te ramen welke maat het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten kennen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of standaard een grootte groter? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect helder is. Hierdoor ben je achteraf geen voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Vermindering Restafval Middelburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden van uw afval tevens goed voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Vermindering Restafval Middelburg

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Los doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat zal zijn voor de milieubescherming en je portemonnee. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door de ruimte en ook gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval op. Je kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het veel minder kracht in vergelijking met glazen te produceren uit verse materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glas vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest jij hoe frequent wij de bak zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas te maken van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook bont glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er op een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw archief niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies erin past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eens de zoveel tijd bij voor het container te ledigen en het documenten plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak door het truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun jij het documenten in de bak werpen. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.