Verhuizen Afvalcontainer 🔥 10 VERBIJSTERENDE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom dus minimaal toevallig te bewaren en je gaat merken dat deze geldelijk gunstig is. Via vuil heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Verhuizen Afvalcontainer

Kies uit uit de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel het ideale afvalcontainer voor je restafval. In de rest restafvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afval welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet in de het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen die bij firma’s vrijkomen. Dit stromen kunnen meestal gescheiden verzameld zijn. Het is goed voor het milieu natuur en de portemonnee.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal telkens restvuil blijven voorkomen. Probeer deze stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je zal merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus min eventueel restafval over. In de rest restafvalcontainer werp je al de onrecyclebare afval dat je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren geen in de container.

Is het scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het de streefdoel vermeld goederen weer te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De prijzen voor containers zijn afhankelijk hangt af van de de stroom van afval, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoevaak de container rolcontainer geleegd moet worden geraken. Je vindt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties los tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Verhuizen Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Verhuizen Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen welke maat het perfect bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Door onze vele jaren ervaring met afvalstromen weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een extra legen of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Op deze manier ben je naderhand geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Verhuizen Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Verhuizen Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek staan. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak het container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel indien we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je scheidt, des te goed dat is voor de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kan dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers makkelijk verandert.

De juiste container voor glasafval

Koop de beste containers voor jouw glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er is is al één glascontainer startend bij €13 per maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de afval kiest je hoe vaak ons het container komen legen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er op één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het document precies doorheen past. Wanneer het documenten al binnen de bak zijn, krijgen ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijdstip bij om het bak legen en het documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de container door de truck zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kun jij het documenten in het container werpen. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.