Verfafval ☑️ 15 ONTHULLENDE FEITEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval dus beperkt eventueel te behouden en je zal merken dat dit geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen zo mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Verfafval

Kies uit uit het ruimste aanbod rolcontainers en koop het meest geschikte container voor je restvuil. In het restafvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen afval die je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet in het restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken we het juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen welke bij ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen mogen vaak apart verzameld worden. Het is verbeterd betreffende de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er steeds restafval voortdurend zijn. Tracht het afvalstroom zo beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat het economisch voordelig is. Via afval zo veel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo min eventueel overblijvend afval over. In de afvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen afval die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet in de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de streefdoel vermeld producten opnieuw te benutten als dat mag.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen van containers zijn afhankelijk afhangend van de het afvalstroom, de grootte grootte van afvalcontainer en hoevaak de rolcontainer geleegd dient geraken. Jij vindt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij in de verbranding die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Verfafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Verfafval

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen wat maat het beste bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere andere container neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je naderhand niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Verfafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van uw afval ook goed voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Verfafval

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur jouw container op de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je afval altijd weg kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel als wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je scheidt, des te goed dat is voor het milieu en je portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval vanwege het ruimte en massa veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glazen te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze van één bak van 240 liter en van 900 liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent ons de container zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas om te maken van verse materialen. Glasafval is echter één prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groene en gemengd glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of contact .

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waar het document exact erin . Als het documenten al binnen de bak zitten, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd bij om de container ledigen en de papier ter plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in het deksel kun jij de documenten in de bak gooien. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.