Varkens Voeden Met Restafval ➡️ 3 SNELLE WEETJES

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval zo beperkt toevallig te houden en je zult zien dat deze economisch gunstig is. Met afval heel mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Varkens Voeden Met Restafval

Kies uit bij de meest uitgebreide assortiment containers en bestel de de beste ideale container voor je je restafval. Binnen de rest container gooi je al de niet te recyclen afval die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet binnen het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren bezitten ons de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen dat in ondernemingen vrijkomen. Dit stromen mogen dikwijls gescheiden verzameld worden. Het is beter voor het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er telkens restafval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval zo beperkt toevallig te behouden en je zult opmerken dat het geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen zo mogelijk toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de de container gooi je al het niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven goederen weer te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een container voor?

De kosten van containers zijn afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van rolcontainer en hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd dient geraken. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je meteen in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een publieke plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame energie. Restafval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij in de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Varkens Voeden Met Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Varkens Voeden Met Restafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten wat omvang het goed bij je aansluit? Neem dan snel contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een verschillende bak aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit helder is. Zo ben je later geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Varkens Voeden Met Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Varkens Voeden Met Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur jouw container op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval je scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder te scheiden pakt het door het volume en ook massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kunt dus flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Koop de beste bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van één bak met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies jij hoe frequent ons de bak zullen komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij de verwerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn bij een heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document precies erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgt niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij om de container te legen en het documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kan jij het papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.