Vanholsteincontainerverhuur.Nl ᐅ 7 BEWEZEN WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval heel klein mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat het financieel gunstig is. Door afvalstoffen dus zoveel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vanholsteincontainerverhuur.Nl

Kies bij het grootste ruimste aanbod containers en bestel de beste ideale container voor je je restvuil. Binnen het restafvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afval welke je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, swill, en ruiten thuishoren geen binnen de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden bezitten we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande elke afvalstromen die in firma’s voortkomen. Deze stromingen zouden meestal gescheiden opgehaald worden. Dit is verbeterd voor het milieu milieu en het geldtas.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval heel beperkt toevallig te houden en je zal zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door vuil heel veel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo min toevallig restvuil over. In de container gooi je je al de niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de de container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel doel vermeld producten nogmaals te benutten indien dat het kan.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de omvang van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container container geleegd moet geraken. Je vindt elke tarieven op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen uit in de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Vanholsteincontainerverhuur.Nl:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Vanholsteincontainerverhuur.Nl

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten welke grootte het goed bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange kennis met afvalmaterialen kennen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je één keer een extra legen of standaard een grootte ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Vanholsteincontainerverhuur.Nl

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van je afval ook beter voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Vanholsteincontainerverhuur.Nl

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie staan. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je dus zeker waar je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder om scheiden pakt het door het ruimte en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit één bak met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons de bak zullen komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter één goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen wij verschil onder blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact doorheen past. Als de documenten al binnen het bak zitten, krijgen zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijd bij voor het container legen en de documenten ter plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het bak via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun je de documenten in de container werpen. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.