Van Vliet Afvalcontainers ✔️ 4 LUCRATIEVE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je gaat zien dat het economisch voordeelgevend is. Met afval dus zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Van Vliet Afvalcontainers

Kies van het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en koop de beste afvalcontainer voor je restvuil. In de restafvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet thuis binnen de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren bezitten we de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Die stromen zouden dikwijls apart ingezameld zijn. Dit is beter betreffende het milieu milieu en de geldtas.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je afval tevens scheidt, er zal er steeds restvuil blijven voorkomen. Probeer het afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je gaat merken dat deze economisch voordeelgevend is. Door afval heel zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo minimaal eventueel restafval over. Binnen de rest container gooi je je reeds het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas horen geen in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel omschreven goederen weer te benutten indien dat lukt.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer geleegd moet worden worden. Je ontdekt elke kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen uit gedurende de verbranding die in meer of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Van Vliet Afvalcontainers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Van Vliet Afvalcontainers

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te bepalen welke omvang het perfect bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect helder is. Hierdoor raak je naderhand geen voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Van Vliet Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden van uw afval ook beter voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Van Vliet Afvalcontainers

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je je afval steeds weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, des te beter dat is voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door het volume en ook gewicht heel veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor het je glasverval op ons. Je heeft de keuze uit selectie van één container van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en dit worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak ons de container komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de verwerken maken we verschil onder blank, bruin, groene en gemengd glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het document exact doorheen past. Als de documenten al in de bak zijn, krijgt niemand zij nog in . Onze bestuurder komt eenmaal tijd langs om het container legen en de documenten plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan jij het documenten in het container gooien. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.