Van Gansewinkel Archiefvernietiging 🔥 9 VREEMDE ZAKEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel beperkt toevallig te bewaren en je zal zien dat dit geldelijk voordelig is. Met afval heel zoveel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Van Gansewinkel Archiefvernietiging

Kies uit bij het grootste grootste gamma containers en bestel de de beste ideale container voor je je restafval. Binnen de rest container werp je al het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet in de de afvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden beschikken ons de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen die bij bedrijven ontstaan. Deze stromingen mogen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Het is beter voor de milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoezo prima je je vuil tevens scheidt, er zal er telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval dus minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat dit economisch voordelig is. Via afvalstoffen heel mogelijk toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus min mogelijk restvuil over. In het container werp je al de niet te recyclen vuil die je geen verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de de rest container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven artikelen weer te benutten als dat lukt.

Wat kost een een container voor?

De tarieven voor kosten voor containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van omvang van rolcontainer alsook hoevaak de container afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. U ontdekt elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke stoffen uit in de verbranding die in minstens of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Van Gansewinkel Archiefvernietiging:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Van Gansewinkel Archiefvernietiging

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt opteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen die grootte het goed bij je past? Pak dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand nooit voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Van Gansewinkel Archiefvernietiging

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval ook goed voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Van Gansewinkel Archiefvernietiging

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw container bij het gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval je scheidt, des te goed dat is voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het vanwege de ruimte en massa veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het is tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes qua drukte? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor je het aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval op ons. Je heeft de keuze uit een container van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er reeds één container voor glas startend bij €13 per maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier frequent ons de container komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om glas te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken doen wij verschil onder wit, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van archief. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de gedaante van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier precies erin past. Wanneer de documenten al binnen het container zijn, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eens de tijdstip langs om de bak te ledigen en het documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kun je het papieren in het container gooien. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op het vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.