Van Der Voort Containers ➡️ 11 OPZIENBARENDE TIPS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo minimaal toevallig te houden en je zal zien dat dit economisch voordelig is. Met vuil heel zoveel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Van Der Voort Containers

Selecteer uit het grootste ruimste gamma containers en bestel de beste beste rolcontainer voor je restvuil. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afval dat je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis binnen de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken we het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen dat in firma’s vrijkomen. Die stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Het is verbeterd voor het milieu en de geldbeugel.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Poog dit afvalstroom heel beperkt toevallig te houden en je zult opmerken dat dit economisch voordelig is. Via vuil heel veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restafval over. Binnen de restafvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afval welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel beschreven artikelen opnieuw te benutten waar het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor containers afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroom, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geledigd dient geraken. Je vindt je alle prijzen op de.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je snel en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je direct gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Van Der Voort Containers:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Van Der Voort Containers

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen welke omvang het goed bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je een keer een meer lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Hierdoor raak je later niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Van Der Voort Containers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw afval tevens beter voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Van Der Voort Containers

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren je container op het verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd moet te worden. Zo ken je dus vast dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder als we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor de milieu en je geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het vanwege de volume en massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval bij onze dienst. Je heeft de selectie van één container met 240 liters en van negenhonderd liters. Er reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak wij de container zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het veel kracht om het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Bij de verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het document exact erin past. Als het papieren eenmaal binnen de bak zitten, krijgt zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijdstip bij om het container te legen en de papier plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan jij het papieren in het bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.