Van Den Hadelkamp Sloopwerken En Containerverhuur 🔥 10 SNELLE WEETJES

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje heel beperkt mogelijk te houden en je zal merken dat deze geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen dus mogelijk toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Van Den Hadelkamp Sloopwerken En Containerverhuur

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel het meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. In de de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet in het restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen hebben we het juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromen die in ondernemingen voortkomen. Dit stromingen mogen meestal apart opgehaald worden. Dit is verbeterd betreffende het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er altijd restvuil blijven zijn. Poog deze afvalstroompje dus beperkt mogelijk te houden en je zal zien dat het economisch gunstig is. Via afvalstoffen heel zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo minimaal mogelijk restvuil over. In de het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas passen niet in de rest container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling omschreven goederen weer te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven van containers zijn afhankelijk afhangend van de stroom van afval, de grootte van omvang van de afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd container ontleegd moet worden worden. U vindt elke kosten op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen los gedurende de verbranding die in minstens of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Van Den Hadelkamp Sloopwerken En Containerverhuur:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Van Den Hadelkamp Sloopwerken En Containerverhuur

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te bepalen wat omvang het goed bij je past? Haal dan gauw contact op met een van onze experts. Met onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of standaard een formaat grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende container aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit transparant is. Hierdoor raak je naderhand niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Van Den Hadelkamp Sloopwerken En Containerverhuur

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van uw afval tevens beter voor het het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Van Den Hadelkamp Sloopwerken En Containerverhuur

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval door de ruimte en ook gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast kost het veel kleiner kracht dan glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas los, zoals bij de sector van de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende periodes qua drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kies je hoe frequent ons het container zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en bont glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er bij één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw archief niet in het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier precies erin . Wanneer het papieren al binnen het bak zitten, krijgt zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijd bij voor het container legen en de papier ter plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het container door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan je het documenten in de bak werpen. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.