Tweede Restafval Container Thuis ➡️ 5 VERBAZENDE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje dus beperkt toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met vuil heel mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Tweede Restafval Container Thuis

Kies uit het grootste grootste aanbod afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare vuil die je niet meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en ruiten passen niet in de de rest restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken wij de juiste juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen die in firma’s ontstaan. Dit stromingen kunnen vaak apart verzameld geraken. Dit is goed betreffende het milieu natuur en de geldbeugel.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil eveneens verdeelt, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je zult merken dat het geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min toevallig restafval over. In de container gooi je al het onrecyclebare afvalstoffen die je niet extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen in de de rest container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven artikelen nogmaals te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De prijzen voor containers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van de container en hoe vaak de de afvalcontainer geledigd moet zijn. Jij vindt ieder kosten op tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van groene energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit tijdens de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Tweede Restafval Container Thuis:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Tweede Restafval Container Thuis

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten welke grootte het beste bij je past? Neem dan even contact op met één van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Tweede Restafval Container Thuis

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval ook beter voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Tweede Restafval Container Thuis

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste plek staan. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd dient te worden. Zo ken je dus zeker waar je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel minder indien we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het vanwege de volume en gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze van één container met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak ons het bak zullen komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Zo worden glas verwerkt

Het veel kracht om glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens het bewerken doen wij verschil onder wit, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn op één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet in het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact erin past. Wanneer het papieren al in het bak zijn, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijd bij om de container legen en het papier ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kan je het documenten in de container werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.