Toon Kolenbrander Containerverhuur ➡️ 14 OPZIENBARENDE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je gaat zien dat dit geldelijk voordelig is. Via afval dus mogelijk toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Toon Kolenbrander Containerverhuur

Selecteer van het meest uitgebreide gamma containers en koop de ideale container geschikt voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare vuil welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet thuis in de afvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden hebben we de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromen dat bij ondernemingen vrijkomen. Die stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld geraken. Dit is verbeterd aangaande de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil eveneens sorteert, er zal er steeds restvuil blijven voorkomen. Poog deze stroom van afval zo klein mogelijk te bewaren en je gaat merken dat dit economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel mogelijk toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo minimaal eventueel restafval over. Binnen het restafvalcontainer werp je al het de onrecyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet in de de rest container.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling omschreven artikelen weer te benutten waar het kan.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van de afvalcontainer en hoe vaak de de container rolcontainer geledigd moet worden worden. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties vrij tijdens de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Toon Kolenbrander Containerverhuur:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Toon Kolenbrander Containerverhuur

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten die omvang het beste bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met één van onze experts. Met onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra lediging of standaard een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je later geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Toon Kolenbrander Containerverhuur

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval tevens goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Toon Kolenbrander Containerverhuur

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de gewenste plek staan. U beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het heel veel minder energie dan glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor je het aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kiest jij op welke manier vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het veel kracht voor het het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij het bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document exact doorheen past. Als het papieren eenmaal binnen het container zijn, krijgt zij meer in . Onze chauffeur komt eenmaal in de tijdstip bij om de bak te ledigen en het documenten ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kun je de papieren in het container werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op transport gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.