Thee Zaakjes Restafval 🔴 9 BEWEZEN GEHEIMEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je zal zien dat het financieel voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Thee Zaakjes Restafval

Selecteer van de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop de meest geschikte afvalcontainer voor je restvuil. In de de container werp je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis binnen het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten we het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande elke afvalstromen dat binnen bedrijven ontstaan. Die afvalstromen zouden vaak apart ingezameld worden. Dat is verbeterd aangaande de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil tevens sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval heel beperkt toevallig te bewaren en je zult zien dat deze economisch voordelig is. Via afvalstoffen zo zoveel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen vuil dat je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis binnen het afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld artikelen opnieuw te benutten als dat het lukt.

Wat kost een container een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van het stroom van afval, de afmeting van rolcontainer en hoe vaak de container geledigd container geleegd dient zijn. Jij ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je snel en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen vrij tijdens de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Thee Zaakjes Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Thee Zaakjes Restafval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen die maat het goed bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de bakken variëren per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Thee Zaakjes Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval tevens goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Thee Zaakjes Restafval

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur je container bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat is ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege het ruimte en ook gewicht veel plaats bij het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder energie dan glaswerk te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat je het nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit een container met 240 liter en met negenhonderd liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kiest je hoe frequent ons de container zullen komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het document exact erin past. Als de papieren al binnen het container zijn, krijgen niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijdstip bij om de bak legen en de papier ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kan jij de papieren in de container werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.