Suez Afvalkalender ✔️ 11 VERBAZENDE TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje dus minimaal toevallig te houden en je gaat opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Suez Afvalkalender

Kies uit bij het meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de de ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In het afvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, en ruiten horen niet binnen het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen hebben we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromen welke bij firma’s ontstaan. Die afvalstromen mogen meestal apart opgehaald zijn. Het is beter betreffende het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoezo goed je je afval eveneens verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom dus minimaal toevallig te houden en je zal opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Door afval zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet in de container.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel beschreven artikelen opnieuw te benutten als dat mag.

Wat kost een container container bedrijfsafval?

De kosten voor de afvalcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van container en hoe vaak de de container rolcontainer geledigd dient zijn. U vindt je elke prijzen op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de bak op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit tijdens de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Suez Afvalkalender:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Suez Afvalkalender

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te schatten wat grootte het goed bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of regulier een maatje groter? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Suez Afvalkalender

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment van containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval ook beter voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Suez Afvalkalender

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je container op het gewenste plek staan. Je beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom vast dat je jouw afval altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Los karton of verschillend document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe beter dat het is voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door het ruimte en ook massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glazen om te maken uit verse materialen.

Komt daar bij je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat je het aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit een container van 240 liters en ook van 900 liters. Er reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kiest jij hoe frequent wij de bak zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij het verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigt is. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw archief niet in de de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier exact doorheen . Wanneer het papieren al in de container zitten, krijgt niemand zij meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijdstip langs voor de bak ledigen en de documenten plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun je het documenten in het container gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.