Sticker Restafval ᐅ 4 SNELLE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval dus minimaal toevallig te bewaren en je gaat zien dat deze geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Sticker Restafval

Selecteer uit het meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de het beste rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afval die je geen extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en ruiten horen niet in de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten wij de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende elke afvalstromingen dat in ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen mogen dikwijls afzonderlijk verzameld worden. Dit is verbeterd betreffende het leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroom heel beperkt eventueel te bewaren en je zal opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Met afval zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen het restafvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen vuil welke je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven producten weer te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven prijzen van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container afvalcontainer ontleegd moet worden worden. Je vindt je elke prijzen op de de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los gedurende de verbranding die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Sticker Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Sticker Restafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te ramen die omvang het perfect bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of regulier een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo kom je achteraf niet voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Sticker Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Sticker Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container bij het gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo ken je dus vast waar je jouw afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het door het volume en massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kan daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Komt er op je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glasafval

Bestel het beste containers voor het je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie van een container met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kiest je op welke manier vaak ons het container komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het heel veel kracht om het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens het bewerken doen we onderscheid tussen wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat mag er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in het gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het papier exact doorheen . Wanneer de documenten al in de bak zitten, krijgt niemand ze nog in . Onze chauffeur arriveert eens tijdstip langs voor het container te ledigen en het documenten ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het container via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun je de documenten in het bak werpen. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.