Stichtse Vecht Afvalcontainer ᐅ 7 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval heel beperkt toevallig te houden en je gaat zien dat deze financieel voordeelgevend is. Via afval heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Stichtse Vecht Afvalcontainer

Kies uit van het grootste grootste gamma rolcontainers en bestel de de beste ideale container voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen in de afvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden beschikken ons de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen die binnen ondernemingen vrijkomen. Dit stromen kunnen meestal gescheiden verzameld worden. Het is goed aangaande het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er steeds restafval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus minimaal eventueel te houden en je zult merken dat dit economisch gunstig is. Door vuil zo mogelijk toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel min mogelijk overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer werp je al het de onrecyclebare afval dat je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet thuis in de container.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het bedoeling omschreven artikelen weer te benutten waar dat het mag.

Wat kost een container container voor?

De tarieven voor kosten voor de containers zijn afhankelijk hangt af van het afvalstroompje, de grootte van afmeting van container en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geledigd dient worden. Je vindt je ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Stichtse Vecht Afvalcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Stichtse Vecht Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te ramen wat omvang het perfect bij je past? Pak dan snel aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra legen of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere andere container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Stichtse Vecht Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Stichtse Vecht Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je container bij de verlangde locatie staan. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd moet te worden. Zo ken je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat is voor de milieubescherming en je portemonnee. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door het volume en ook gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht dan glazen om te produceren van verse materialen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor glas restafval

Bestel de beste containers voor je glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze van een bak met 240 liter en van 900 liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies jij hoe vaak ons de container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het veel kracht voor het het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuw glas. Bij de verwerken maken wij verschil onder wit, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er bij één veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document precies erin . Wanneer het papieren al in het container zijn, krijgen zij meer in handen. Onze chauffeur komt eens de zoveel tijdstip bij om de container te ledigen en de documenten plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin het container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kan je het documenten in de container werpen. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op het vervoer is, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.