Spanbanden Rolcontainer 🔴 8 OPVALLENDE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval dus klein eventueel te houden en je gaat opmerken dat het financieel voordelig is. Met afval heel zoveel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Spanbanden Rolcontainer

Kies uit de meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel het ideale rolcontainer voor je restvuil. In het restafvalcontainer gooi je al het onrecyclebare vuil welke je niet extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet in de afvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen beschikken wij de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen die in ondernemingen vrijkomen. Dit stromen kunnen vaak gescheiden ingezameld zijn. Dit is verbeterd aangaande het leefomgeving en het portemonnee.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil tevens scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval zo beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat het geldelijk gunstig is. Met vuil dus zoveel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de de container gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil welke je niet extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de de rest container.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de doel omschreven artikelen nogmaals te benutten als dat het kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor containers zijn afhankelijk van de afvalstroompje, de grootte van afmeting van de container en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geledigd dient worden. Jij ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij in de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het milieu komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Spanbanden Rolcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Spanbanden Rolcontainer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te bepalen wat omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan even verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Spanbanden Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Spanbanden Rolcontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom vast dat je je vuilnis altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder als we afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas los, zoals bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kiest je hoe frequent wij de container komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het veel kracht om glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een prima basis. Er zitten meestal circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij de bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of contact op.

Wat is mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigd is. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het papier exact doorheen . Wanneer het documenten al in de container zijn, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijdstip bij om het container te ledigen en het papier plekke vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het container via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kan jij de documenten in de bak werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op transport is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.