Snoeiafval Laten Ophalen 🔥 10 ONVOORSTELBARE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje zo klein eventueel te behouden en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Snoeiafval Laten Ophalen

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de de beste beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer werp je al het niet te recyclen vuil dat je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen in de de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten ons het juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen die bij bedrijven ontstaan. Die stromingen kunnen dikwijls gescheiden verzameld worden. Het is beter betreffende het milieu natuur en de portemonnee.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal er altijd restafval blijven zijn. Poog het afvalstroompje dus klein mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen heel veel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over. In de de rest afvalcontainer werp je al het de onrecyclebare afval die je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren geen in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het bedoeling beschreven goederen weer te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De kosten voor de rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom het afvalstroompje, de afmeting van container alsook hoe vaak de de container container geleegd moet worden. Jij vindt je alle kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het natuur komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Snoeiafval Laten Ophalen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Snoeiafval Laten Ophalen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te schatten welke maat het perfect bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren kennis met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende bak neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier kom je later niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Snoeiafval Laten Ophalen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit je afval ook beter voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Snoeiafval Laten Ophalen

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste plek staan. U bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder indien wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door de volume en massa veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Bestel de beste containers voor het je glasverval op ons. Je heeft de selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je hoe frequent wij de bak komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost kost veel energie om het glas om te maken uit verse materialen. Glasafval is echter echter een goede basis. Er zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de verwerken doen we verschil onder blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er zijn op één veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of contact .

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in het papierbak wilt werpen. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in het vorm van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het document precies doorheen . Wanneer de documenten al in het bak zijn, krijgt niemand zij nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal de tijdstip langs voor het bak ledigen en de papier plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak door het truck zelf is opgetild en geopend. Het content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun jij de papieren in het bak werpen. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.